Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Kim

Abildskov Begravelse

Abildskov Begravelse er din lokale bedemand i København, Nordsjælland og Roskilde. Vi har siden 2013 bistået pårørende med at få en smuk og mindeværdig afsked med deres kære. Alle vores bedemænd er uddannede og eksamineret, og vi yder altid en saglig og professionel vejledning og betjening i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Besøg én af vores begravelsesforretninger

Du er altid velkommen til at besøge vores forretninger i Hørsholm, Vangede, København, Amager, Christianhavn, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og Værløse. Du kan også ringe til os på telefon 61 44 01 14 for at aftale et hjemmebesøg, eller hvis du blot ønsker en uforpligtende samtale. Kontakter du os via vores kontaktformular, ringer vi dig op inden for 30 minutter.

Vi samarbejder med hospicer og patienthoteller

Hos Abildskov Begravelse har vi et godt samarbejde med hospicer og patienthoteller i København og Nordsjælland, herunder bl.a. Sankt Lukas hospicet i Hellerup.

Den Danske Begravelsesfond

Abildskov Begravelse har stiftet Den Danske Begravelsesfond. Indmeldelsen i fonden koster 3500 kroner og herefter koster medlemsskabet 79 kroner pr. måneden. Efter et års medlemskab af fonden er man kvalificeret til at få en af vores grundpakker.

ornament