Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Begravelsesforretning Lyngby

Hos Abildskov Begravelse søger vi for en smuk og mindeværdig afsked med din kære. Vi bistår med alt det praktiske i forbindelse med en begravelse eller bisættelse i Lyngby. Vi ønsker at give dig den hjælp og støtte, du har brug for både før, under og efter ceremonien. Du har derfor altid mulighed for at kontakte vores bedemandsforretning i Lyngby hele døgnet rundt, hvis du har brug for at tale med en bedemand.

Kontakt din bedemand i Lyngby på telefon 61 44 01 14 i dag.

Få besøg af en bedemand i Lyngby

Vi ønsker, at du skal føle dig mest mulig tryg i situationen, og vi kommer derfor gerne hjem til en samtale i dit hjem, hvis du ønsker det. Du er også altid velkommen i vores bedemandsforretning i Lyngby, hvor vores bedemænd står klar til at byde dig velkommen. Vi er alle uddannede bedemænd, og vi kan rådgive dig i alt lige fra økonomiske spørgsmål til, hvordan du får den ønskede begravelse eller bisættelse i Lyngby.

Bedemand Lyngby

Begravelsesforretning i Lyngby med faste priser

Der er nok at bekymre sig om i forbindelse med et dødsfald, og vi ønsker ikke, at uforudsete regninger skal være en af dem. Vi har derfor valgt, at alle priserne i vores bedemandsforretning i Lyngby er faste. Derved sikrer vi, at vores kunder helt fra starten ved, hvordan det økonomiske aspekt ser ud.

Kontakt din bedemand i Lyngby

Ønsker du at få hjælp i forbindelse med en begravelse eller bisættelse i Lyngby, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61 44 01 14. Kontakt os også gerne, hvis du blot har brug for en samtale eller har spørgsmål til de ydelser, vi tilbyder i vores begravelsesforretning i Lyngby.

ornament