Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Bedemandsforretning i Humlebæk

Har du brug for en bedemand i Humlebæk? Så står vi klar til at hjælpe dig med det, du har brug for. Vi tilbyder blandt andet hjælp til en begravelse eller bisættelse i Humlebæk og omegn. Det er altid en hård periode, man går igennem, når man mister en, man har kær. Derfor er vi klar til at støtte dig og gøre processen nemmere ved at hjælpe dig bedst muligt igennem de praktiske foranstaltninger.

Kontakt os gerne på vores døgnåbne telefon på 61 44 01 14 til en uforpligtende samtale om, hvad vi som begravelsesforretning kan hjælpe dig med.

Lad os stå for det praktiske

Hos Abildskov Begravelse tilbyder vi gerne at stå for alt det praktiske, så du i stedet kan bruge din tid sammen med dine venner og familie. Som erfaren bedemandsforretning kan vi hjælpe med alt lige fra papirarbejde og rådgivning til afhentning og kontakt med præsten i forbindelse med en bisættelse eller begravelse i Humlebæk. Du er altid velkommen til at besøge vores begravelsesforretning, men vi kommer også gerne hjem til dig.

Hvem er Abildskov Begravelse?

For os er det vigtigt, at du føler dig tryg i dit valg af bedemand. Derfor har vi kun dygtige og uddannede bedemænd, der er parate til at hjælpe dig, når du har brug for det. Vi yder saglig og professionel vejledning og betjening i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Vi har mange års erfaring som bedemandsforretning i Humlebæk, og vi har et godt samarbejde med de lokale kirker og kapeller.

Begravelsesforretning Humlebæk

Kontakt din begravelsesforretning i Humlebæk

Har du brug for at få hjælp af en erfaren bedemand, kan du nemt bestille vores hjælp ved at kontakte os på vores døgnåbne telefon på 61 44 01 14. Vil du hellere have tid for dig selv til at finde ud af, hvad der skal ske, kan du i stedet bestille vores hjælp online ved at udfylde kontaktskemaet på vores hjemmeside. Bestiller du online, ringer vi dig op inden for 30 minutter til en uforpligtende dialog om dine ønsker og behov.

ornament