Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Bedemand i Hørsholm

Har du brug for hjælp til at arrangere en bisættelse eller begravelse i Hørsholm? Så står vi klar til at hjælpe dig. Når du vælger vores begravelsesforretning i Hørsholm til at hjælpe dig i den svære tid, tager vi os gerne af alle de praktiske aftaler. Det eneste vi skal gøre sammen er blot at vælge eventuel kiste og urne. Så tager vi os af resten ud fra afdødes og dine ønsker.

Kontakt gerne vores bedemandsforretning i Hørsholm på telefon 61 44 01 14 i dag til en uforpligtende dialog.

Begravelsesforretning i Hørsholm med dig i centrum

Hos Abildskov Begravelse prioriterer vi din tryghed først. Derfor har vi kun dygtige og uddannede bedemænd med mange års erfaring, der er parate til at hjælpe dig, hvis du skal arrangere en begravelse eller bisættelse. Har du spørgsmål, kan du altid ringe eller skrive til os, eller besøge vores bedemandsforretning. Foretrækker du, at vi kommer hjem til dig og taler om, hvad du har brug for i den svære tid, kan det også sagtens lade sig gøre.

bedemand Hørsholm

Bedemand med faste priser

For at gøre det enkelt for vores kunder, har vi lavet faste priser på vores ydelser, så der ikke opstår uforudsete udgifter. Vi tilbyder flere løsninger, som du frit kan vælge mellem alt efter, hvad der passer dig bedst. Vi kan hjælpe ned askespredning, ingen ceremoni, begravelse eller bisættelse.

Kontakt din bedemandsforretning i Hørsholm

Vil du gøre brug af vores professionelle bedemandsservice, kan du enkelt og nemt kontakte din bedemand i Hørsholm på vores direkte og døgnåbne telefon på 61 44 01 14. Du kan også bestille vores hjælp i fred og ro gennem onlinebestilling på vores hjemmeside. Du udfylder bare kontaktskemaet, og så ringer vi dig op inden for 15-30 minutter til en snak om dine behov.

ornament