Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Børn og begravelse

Det er smertefuldt at skulle tage afsked med et barn, og sorgen fylder ofte så meget, at der ikke er meget overskud tilbage til at planlægge afskeden. Det har vi hos Abildskov Begravelse stor forståelse for, og vi vil derfor gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe jer med at planlægge en smuk og mindeværdig begravelse eller bisættelse af jeres barn.

Afsked efter jeres ønsker

Det er vigtigt at afskeden med jeres barn bliver lige præcis, som I ønsker, at den skal være. Vi tager derfor altid udgangspunkt i jeres ønsker, når vi planlægger ceremonien. Vi samarbejder med hospicer og patienthoteller og har god erfaring med at hjælpe forældre og pårørende gennem processen.

Få hjælp til at lukke sociale profiler

Størstedelen af alle unge har i dag en eller flere sociale profiler, der kan være vanskelige at lukke. Det kan bl.a. være på Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter m.m. Hos Abildskov Begravelse hjælper vi gerne de pårørende med lukning af de sociale profiler, hvis det ønskes. Dette er inkluderet i prisen på vores pakker og koster derfor ikke yderligere.

Børn og Begravelse

Kontakt Abildskov Begravelse

Kontakt os gerne på telefon 61 44 01 14 til en uforpligtende samtale med en af vores bedemænd. Vi er der for jer, hvis I har brug for at snakke, og vi fortæller jeg gerne om, hvordan vi kan hjælpe jer.

ornament