Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Begravelse

Hos Abildskov Begravelse tilbyder vi fire forskellige løsninger. Du kan læse mere om de enkelte løsninger herunder. Vi har et godt samarbejde med blomsterbutikken Tejre Valsø, der bl.a. kan levere en flot buket eller udsmykning til en bisættelse eller begravelse i Gentofte, Vangede, Lyngby, Gladsaxe, Søborg og omegn.

Løsninger:

1. Bisættelse

Bisættelse er den mest populære begravelsesform i Danmark.

Når du benytter os til at hjælpe dig i den svære tid, tager vi os af alle de praktiske aftaler. Det vi skal gøre sammen er blot at vælge kiste og urne, så klarer vi resten.

2. Begravelse

Begravelse er en værdig måde at komme herfra på, som stadig mange vælger. Når I benytter os til at hjælpe jer i den svære tid, tager vi os af de praktiske aftaler og sørger for, at I har plads til at bearbejde tabet af en af jeres nære.

Vi udfører hjemmebesøg så samtalen kan foregå i dine vante omgiveler. Tryghed og ro er omdrejningspunktet for ethvert hjemmebesøg, så klarer vi det praktiske.

Vi hjælper gerne med at planlægge en begravelse i Gladsaxe, Søborg, Vangede, Gentofte, Lyngby og omegn.

3. Uden ceremoni

En begravelse uden ceremoni afholdes uden højtidelighed.

I stedet lægges afdøde i kisten og køres direkte med rustvognen til krematorium til nedsættelse i gravsted.

4. Askespredning

Askespredningen foregår over åbent vand. Det vil sige over havet eller over fjord. Det er ikke tilladt at sprede asken over en sø eller at sænke urner med aske i havet. Hver onsdag har vi askespredning over Øresund eller Roskilde fjord, så der er altid en ugentlig mulighed for at få foretaget askespredning.

Begravelse Gladsaxe

Kontakt os gerne for yderligere informationer

Ønsker du at yderligere informationer om ovenstående, så kontakt os endelig på telefon 61 44 01 14. Vi står klar til at tage imod din henvendelse og besvare dine spørgsmål. Vi fortæller dig gerne yderligere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for bl.a. bisættelse eller begravelse i Lyngby, Gentofte, Vangede, Søborg og Gladsaxe.

ornament