Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Begravelsesforretning i Bagsværd

Få hjælp til at arrangere en bisættelse eller begravelse i Bagsværd med en lokal bedemand. Abildskov Begravelse har en afdeling i Bagsværd hvor vi tilbyder professionel bedemandsservice og hvor vi kan hjælpe dig med alt hvad du har brug for.

Vi ved at det er en svær periode når man mister en person man holder af, derfor tilbyder vi at komme ud til dig, hvor vi kan tale sammen i trygge rammer.

Du er velkommen til at kontakte os på vores telefon 61 44 01 14 til en uforpligtende samtale. Vores telefoner er tilgængelige 24 timer i døgnet.

Det praktiske

Som din lokale bedemand i Bagsværd er vores opgave at hjælpe dig med alt det praktiske ved et dødsfald samt at give den afdøde en smuk og mindeværdig afsked. Vores adresse er Bagsværd Hovedgade 159, og det er herfra vi ordner alt det praktiske. Vi hjælper med alt fra rådgivning og kontakt med præsten til papirarbejde så du ikke skal bekymre dig om dette. Du kan i stedet brug tiden med familie eller venner.

Desuden tilbyder vi bl.a.:

  • Rustvognskørsel
  • Blomster og udsmykning
  • Iklædning af den afdøde
  • Askespredning
  • Kremering
  • m.m.
Bedemand Lyngby

Kontakt din lokale bedemand i Bagsværd

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Vores telefoner er åbne døgnet rundt. Du kan ringe til os på telefonnummer 61 44 01 14 eller du kan udfylde kontaktformularen så kontakter vi dig. Hvis du er interesseret i et hjemmebesøg kan vi også gøre det. Besøg os gerne på Bagsværd Hovedgade 176, 2880 Bagsværd.

ornament